Rade Šerbedžija oduševio pun Lisinski, na pozornici razbio čašu, došao i do publike

Foto: Dragutin Andrić

RADE ŠERBEDŽIJA sinoć je u prepunom Lisinskom zabavljao svoju publiku glazbenim, interpretacijskim, ali i glumačkim izvedbama. Jedini je to koncert pred koji je Rade, kako sam kaže, imao tremu, ali je usprkos tome još jednom pokazao zašto je svaki njegov nastup doživljaj za pamćenje.

Uz Zapadni kolodvor koji ga vjerno prati već godinama, Rade je na pozornici publiku iznenadio uz bacanje sakoa, razbijanje čaše, sjajne goste te brojne Šerbedžijine izlete u gledalište. 

Izvodeći neke od pjesama Rade je završio u publici, koja ga je pratila pogledima i pljeskom. Show je upotpunio gostima poput Vlade Kreslina, Damira Urbana te Lucije Šerbedžije koji su se umjetniku pridružili na pozornici. 

Publika pjevala s njim

Rade je izveo svoje najveće hitove, kao i pjesme s posljednjeg albuma, dok je Lucija Šerbedžija sjajno otpjevala pjesmu Pitaš gdje je moja ljubav.

Rasplet koncerta obilježila je izvedba pjesme Moj Zagreb, tak imam te rad koju je cijela dvorana pjevala uz Šerbedžiju. Za kraj je publika mogla čuti mnogima omiljenu izvedbu pjesme Ne daj se, Ines tijekom koje je Šerbedžija razbio čašu kako bi i na samom kraju zadržao svu pozornost. 

U znak zahvale publika je ustala i višeminutnim pljeskom na kraju koncerta nagradila  umjetnika koji koncertnu turneju nakon Zagreba nastavlja 3. 11. u Ljubljani. 

Pročitajte više