Radi u vojsci i dobiva seksističke komentare muškaraca. Uništava ih odgovorima

Foto: Instagram

Većini ljudi govore da sliče nekoj slavnoj osobi, ali neke su usporedbe bolje od drugih. Jednu ženu ovih dana mnogi uspoređuju sa Sydney Sweeney nakon što je pozirala u svojoj uniformi Zračnih snaga u viralnom videu - i sada se suočava sa seksizmom u komentarima.

Oni koji vole Top Gun možda bi trebali početi pratiti Rylee Roast. Nakon što je izgradila uspješnu karijeru u ratnom zrakoplovstvu, ova djevojka je odlučila na TikToku dijeliti trenutke iz svoje svakodnevice. Odmah je postala viralna senzacija.

@ryeroast idk what is crunching anymore at this point #miltok #womeninuniform #womeninmilitary #womeninmilitaryuniform #militaryhair #medic #military #afmedic #militarymedic #airforce #navy #navy #marinecorps #coastguard #spaceforce #foryou #fyp #foryoupage #fypシ ♬ original sound - alexbreakshisback

Njezini videi imaju milijunske preglede i brzo je stekla više od 611.000 pratitelja. Međutim, nedavno je saznala da njezini obožavatelji misle da izgleda kao glumica s A-liste Sydney Sweeney. Gotovo je nevjerojatno koliko su slične.

"Sličim li ja Sydney Sweeney? Mislim, kompliment je ako sličim… Ona je prekrasna", rekla je Rylee u jednom od videa, zatečena komentarima svojih obožavatelja. "O ne, Sydney Sweeney sliči tebi", rekao je jedan fan, a drugi je dodao: "Iskreno, puno si ljepša od nje."

@ryeroast Happy friday!! #miltok #military #militarytiktok #womeninmilitary #womeninuniform #afmedic #militarymedic #medic #airforce #army #navy #marinecorps #coastguard #spaceforce #grwm #militaryhair #foryoupage #fyp #foryou #fypシ ♬ original sound - Rylee 🤧

Borba protiv seksizma

Iako ima mnogo obožavatelja koji vole njezine objave na TikToku, također dobiva beskrajne seksističke komentare. Osim što traže da je vide "bez uniforme", ima i onih koji tvrde da ženama nije mjesto u vojsci i ratovanju.

@ryeroast I love hearing this 🥰 #miltok #militarytiktok #military #militarymedic #afmedic #medic #militaryuniform #womeninmilitary #womeninuniform #airforce #army #navy #marinecorps #coastguard #spaceforce #fyp #foryou #foryoupage #fypシ ♬ way - ‍

No, Roast im se samo nasmije. "Žene nikad nisu bile dizajnirane da budu u vojsci", glasio je jedan komentar, na što je Rylee odgovorila: "Onda sam ja dizajnerica?" Drugi ju je napao na osnovu izgleda, napisavši:

"Tako nam je drago što našu zemlju brani ova mršavica od metar i pol u kombinezonu." Kao ponosna veteranka, Rylee je napisala: "Nemojte mi trčati kad vam bude trebala medicinska pomoć (šalim se, pomažem svima)." 

@ryeroast HAPPY 76th BIRTHDAY AIR FORCE!! Fly, Fight, Win boys 🦅🫡 #miltok #military #militarytiktok #airforce #army #navy #marinecorps #coastguard #spaceforce #womeninuniform #womeninmilitary #militaryuniform #afmedic #militarymedic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #dressblues ♬ original sound - 𖤐

Pročitajte više