Radio Drava ga je zabranio, ali za HRT je dobar: Pustili koncert Tonyja Cetinskog

Screenshot: HRT

NAKON što je privatni hrvatski radio Drava objavio da više neće puštati pjesme Tonyja Cetinskog u eteru, čini se da se Hrvatska radiotelevizija odlučila na suprotan potez.

Na drugom programu HRT-a danas u večernjim satima prikazivala se snimka koncerta koji je Cetinski održao 2015. godine u pulskoj Areni.

Kako piše u rasporedu na službenim stranicama televizije, riječ je o prvom dijelu snimke, a drugi dio emitirat će se na istom programu sljedeće nedjelje.

"Dugo očekivani, a ujedno i najemotivniji koncert Tonyja Cetinskog kojim je proslavio 25 godina karijere, održan je u kolovozu 2015. u predivnom ambijentu pulske Arene. Tijekom cijeloga koncerta oko 7500 posjetitelja pjevalo je mnogobrojne Tonyjeve hitove i tako ga, na najljepši način, nagradili za ovu obljetnicu koju je proslavio s njima. Osim publikom, Arena je bila ispunjena i posebnom energijom koja je, između njih i Tonyja, vladala tijekom cijelog koncerta u kojem su uživali obožavatelji", napisali su u najavi.

Cetinski se našao na udaru kritika nakon što je tijekom javljanja uživo govorio protiv cijepljenja. Radio Drava zbog toga je Cetinskog proglasila opasnim za društvo i odbila puštati njegovu glazbu u eteru do daljnjeg.

Pročitajte više