Rađa podijelio anegdotu s Balaševićem: Mosor se satima tresao...

DINO RAĐA na Facebooku je podijelio anegdotu s Đorđem Balaševićem i Miloradom Bibićem Mosorom, pokojnim novinarom, piscem i publicistom, te izazvao brojne reakcije.

"Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zajebancije vezane za njih dva. Mosor je Djoleta upozna kad je bija u Novom Sadu mislin u vojsci ali nisan siguran. Svakako su bili dobri. Djoletov prvi koncert nakon rata 2004. u Splitu a Mosor nervozan ka pas nesmi ić jer se boji kako će publika reagirati, a on emotivac neko sranje nebi preživija. Usrid koncerta zove on mene na mobitel i pita kakva je situacija. Kako meni malo triba kažen mu odma da je sve super osin šta ga je jedan lik gađa bocon ali da je to policija riješila za sekund. Inače ovacije za Djoleta. Meni Mosor naravno ne viruje i odma zove staroga Grašu. A ovaj sidi do mene i odma prihvati zajebanciju i potvrdi moju priču. Posli koncerta idemo svi skupa u Grašin restoran i sidimo za stolon Djole i njegovi, Graše, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Djoleta krene s izvinjavanjen. Ovaj ga blido pogleda i kaže o čemu to pričas. Mosor odma shvati da je zajeban i da se tresa satima bez veze. Večer za pamćenje.

Sad bar imaju veselo društvo gori di se skupljaju dobri ljudi", napisao je proslavljeni košarkaš te dobio preko 1500 lajkova u sat vremena.

Pročitajte više