Radnici u ovom državnom uredu nose kacige na glavi, a razlog je zaista pretužan

Screenshot: YouTube

RADNICI u državnim uredima u indijskom gradu Banda (Uttar Pradesh), nedavno su privukli veliku pažnju na internetu zbog nošenja motociklističkih kaciga kako bi se spriječile ozljede glave u slučaju da se sruši krov na njih.

Fotografije djelatnika odjela za električnu energiju koji rade u svom uredu u Bandi dok nose velike motociklističke kacige na glavama proširile su se društvenim mrežama otkad ih je indijska novinska agencija ANI nedavno objavila.

Prema nekoliko izvora, vladini službenici nisu veliki ljubitelji motocikala, već samo nose zaštitnu opremu za glavu u slučaju da se krov raspadnute zgrade u kojoj rade počne urušavati. Novinarima su rekli da su prije nekoliko godina prvi put prijavili opasno stanje uredske zgrade, ali da nitko ništa nije poduzeo u vezi s tim pa su odlučili početi nositi kacige.

"Isto stanje je otkako sam došao prije dvije godine. Pisali smo vlastima, ali nema odgovora", rekao je za ANI jedan od zaposlenika koji je želio ostati anoniman.

India Today izvještava da uredski radnici ne pretjeruju ni u jednoj sitnici. Krov ima rupe, a na sredini sobe je stup koji sprječava da se raspadne.

Pročitajte više