Radnik Čistoće u Zagrebu našao novčanik s dokumentima i novcem. Vratio ga je vlasniku

Foto: epa

ZAGREBAČKI Holding se danas na Facebooku pohvalio gestom koju je napravio njihov kolega, djelatnik Čistoće Mario Gabud. Naime, Mario je, dok je čistio parkiralište u noćnoj smjeni u Koledinečkoj ulici, pronašao novčanik s dokumentima i novcem. 

[PONOSNI NA NAŠE DJELATNIKE] Naš kolega Mario Gabud, djelatnik Čistoće, pronašao je izgubljeni novčanik, dok je u...

Objavljuje Zagrebački holdingPetak, 29. ožujka 2024.

"Naš kolega Mario Gabud, djelatnik Čistoće, pronašao je izgubljeni novčanik, dok je u noćnoj šihti vrijedno čistio. Novčanik je poštom sretno stigao do vlasnika, a Mario je zaslužio i javnu zahvalu koju vam rado dijelimo".

"Još jednom hvala Mariju, kao i ostalim kolegama koji se u svakodnevnom obavljanju svojih poslova nerijetko nađu u situaciji koja izlazi iz okvira njihovih radnih zadataka i, koliko god je to moguće, izađu u susret te pomognu našim sugrađanima", napisali su. 

Gabud poslao vlasniku poruku u pismu

Gabud je obavijestio vlasnika da je pronašao njegov novčanik porukom: "Pozdrav, ja sam Mario Gabud te radim u "Čistoći" na čišćenju i pranju ulica u noćnoj smjeni. Tijekom čišćenja parkirališta u Koledinečkoj ulici pronašao sam Vaš novčanik te Vam ga ovim putem vraćam. Lijep pozdrav."

Objavljena je fotografija poruke na Facebooku. "Stiglo prekjučer Jakovu poštom u pismu... Sve unutra, i novci i dokumenti... Respekt maksimalan i svaka čast!"

Pročitajte više