Radnik T-Mobilea ženi pronašao pornić na mobitelu pa dobio otkaz zbog onoga što je napravio s njim

Foto: Instagram

JEDNA djevojka tužila je T-Mobile nakon što je jedan od njihovih zaposlenika našao snimku seksa na njezinom mobitelu i poslao je sam sebi mailom.

Keely Hightower (24) pokvario se mobitel pa ga je odnijela na popravak u dućan u Tampi na Floridi, no kasnije je saznala kako je zaposlenik Roberto Sanchez Ramos sam sebi poslao pornić koji je našao na telefonu.

Incident je Keely uzrokovao mnogo nevolja, a njezin odvjetnik Christopher Klemawesch rekao je kako je riječ o "odvratnoj invaziji privatnosti", ali i naveo kako se njegova klijentica morala nositi s puno problema zbog toga.

Keely kaže kako je odnijela telefon na popravak u svibnju prošle godine, no primijetila je da ga je Ramos (26) predugo zadržao. Provjeravajući mail svaki dan, uočila je poruku sa snimkom u prilogu, poslanu na njegovu adresu.

Snimka prikazuje Keely kako se seksa s nekim, a na njoj se vidi i njezino lice. "Srce mi je stalo. Moja prva pomisao bila je: 'Što je sa snimkom?' Naravno, nisam htjela snimku u javnosti", rekla je za Tampy Bay Times.

Odmah je pozvala policiju i Ramos je uhićen te optužen na šest mjeseci zatvora, no pušten je prošlog listopada.

T-Mobile je zaposlio Ramosa unatoč osudi za prijevaru u drugom T-Mobile dućanu još 2016. godine, za koju je još uvijek služio uvjetnu kaznu.

Keely i njezin odvjetnik kažu kako on uopće nije trebao raditi u dućanu. "Pitanje nije zašto je to imala na telefonu. Pitanje je zašto taj dućan zapošljava TU osobu i dopušta joj pristup privatnim materijalima?" rekao je.

Pročitajte više