Radno ljeto za HTZ-ovce: Kim, Maja i Ivana pjevale na karaokama, Vilibald i Duje šarmirali Zadranke

SA FINALNOM emisijom showa Hrvatska traži zvijezdu "posao" za kandidate nije ni približno bio gotov. HTZ-ovce čeka radno ljeto, a umjesto da odmaraju i negdje uživaju u suncu i moru, i ovog su se vikenda družili sa fanovima.

Pobjednica druge sezone HTZ-a Kim Verson danas je zajedno sa još dvije kandidatkinje iz Top 16, Majom Malić i Ivanom Trogrlić, zapjevala na karaokama s fanovima u jednom zagrebačkom trgovačkom centru. Četvero sretnih fanova se u duetima s Majom i Ivanom borilo za pobjedu i vrijednu nagradu - mobitel. Najviše simpatija publike i žirija je osvojila Helena Klenović, koja je u duetu s Ivanom osvojila maksimalnih 20 bodova od strane žirija (točnije četiri petice) i potom dobila priliku zapjevati i u duetu sa Kim. Kao bonus, Kim je otpjevala i svoju pobjedničku pjesmu "Nevidljivo blago".

I dok su se djevojke kuhale na zagrebačkim vrućinama, Vilibald Kovač i Duje Stanišić su "zapalili" put Zadra. Ondje su se uoči početka HTZ turneje družili s fanovima i potpisivali autograme.

Podsjetimo, šest najboljih kandidata druge sezone HTZ-a - Kim Verson, Vilibald Kovač, Duje Stanišić, Juraj Jurlina, Jurica Gorša i Maja Malić, kreću na HTZ turneju koja će započeti 17. lipnja u Zagrebu. HTZ-ovci potom nastupaju 18. lipnja u Rijeci te 20. lipnja u Zadru.

Pročitajte više