Raskoš od 14,5 milijuna kuna: Zavirite u vilu 30-godišnje influencerice Zoelle

Foto: Instagram

YOUTUBE zvijezda Zoella pokazala je dio svog raskošnog doma u Brightonu u kojem od 2017. godine živi s dečkom Alfiejem Deyesom.

Kad se 30-godišnja Zoella (pravog imena Zoe Sugg) uselila u nekretninu, vila je bila procijenjena na 1,7 milijuna funti (oko 14,5 milijuna kuna), a vlogerica je otad dodatno uredila dom po svom ukusu.

Zbog izolacije Zoe je na svojim društvenim mrežama u posljednje vrijeme objavljivala uglavnom fotografije iz vile pa su se tako mogli vidjeti velike sofe s baršunastim jastucima, drveni namještaj, raskošna kupaonica i golem vrt.

Tu su i zimski vrt, golema svijetla kuhinja te čak sedam spavaćih soba. 

Alfie i Zoella - čiji se mjesečni prihod procjenjuje na 50.000 funti - ranije su živjeli u kući s pet spavaćih soba, koju su 2015. godine kupili za milijun funti. Nakon toga kupili su ovu vilu, a samo nekoliko mjeseci nakon što se doznalo da su se preselili par se požalio na obožavatelje koji ih opsjedaju na kućnim vratima.

"Zaista počinjem gubiti strpljenje za ljude koji se pojavljuju u našoj kući i zaviruju ili zvone. Tjeraju me da mrzim svoju kuću!" napisala je jednom vlogerica, koja je karijeru počela još 2009. godine, a veći uspjeh doživjela je 2014. godine kad je pokrenula svoju beauty liniju.

Napisala je i nekoliko knjiga, a na YouTubeu je prati skoro 12 milijuna ljudi. 

Pročitajte više