Raskošna Bar Refaeli - kad Leonardo pune ruke posla poželi

KAŽU da Leonardo DiCaprio "može imati koju god poželi", a holivudska zvijezda i miljenik slavnog Martina Scorsesea je, prema pisanju tabloida, odabrao Bar Refaeli, 22-godišnju ljepoticu iz Izraela. Sve poznatija manekenka koju uspoređuju s najljepšima puno je više od djevojke filmskog glumca - njezina karijera se vrtoglavo penje, a sponzorski ugovori i prestižni modni angažmani postaju svakodnevnica. Prošle je godine snimila editorijal za američki Sports Illustrated, a u videu sa snimanja govori o rodnoj zemlji i poziranju u kojem je, tvrde modni stručnjaci, nenadmašiva.

Bar Refaeli rodila se u Hod HaSharonu u Izraelu, a već se s osam mjeseci pojavila u TV reklami te je snimajući kratke spotove provela veći dio djetinjstva. S 15 godina svi su već znali kako "vrlo, vrlo ružno dijete" (kako je samu sebe nazvala u mnogim intervjuima) izrasta u egzotičnu ljepoticu, pa je u manekenskoj karijeri oduvijek imala podršku.

Nakon potpisivanja prvog ugovora stvari su, zapravo, išle kao od šale - uslijedili su brojni modni editorijali u kojima se Refaeli redovito pojavljivala razgolićena, ističući svoje obline na koje je, kaže, jako ponosna. Godina 2003. za nju je bila prekretnica - pojavila na naslovnici francuskog Ellea i američkog Sports Illustrateda, dvaju uglednih časopisa na čije naslovnice, barem oni tako tvrde, dospijevaju samo istinske ljepotice.

Prošle godine postala je zaštitno lice modne kuće Luisa Cerano, a nedavno je objavljeno kako će se po prvi put pojaviti na velikom platnu, u engleskom filmu "Session" kojeg režira izraelski redatelj Haim Buzaglo. Kao svaka prava ljepotica koja puca na veliku svjetsku karijeru, Bar Refaeli se bavi humanitarnim radom - volontirala je za udrugu koja se bavi teško bolesnom djecom, a surađivala je i s Ahavom, udrugom koja se posebno istaknula brinući se za životinje za vrijeme izraelsko-libanonskog sukoba.

"Gisele? Tko...?"

Dolaskom u Hollywood medije je zainteresirao i njezin privatni život, no nije se trebalo puno kopati. Nakon što ga je ostavila jedna od najljepših žena na svijetu i najbolje plaćena manekenka u 2007. godini - Gisele Bundchen, Leonardo DiCaprio upoznao je prekrasnu Bar. Neko su vrijeme, u maniri pravog holivudskog para, demantirali vezu, ali prve paparazzi fotke potvrdile su ono što se dugo pričalo - da Hollywood ima novi fatalni par.

M.A.

Pročitajte više