Raspravlja se o detalju u seriji Crno-bijeli svijet: "Suludo mi je to"

Screenshot: HRT

DETALJI u novoj epizodi serije Crno-bijeli svijet privukli su pozornost gledatelja te kod mnogih izazvali nostalgiju.

Među gledateljima koje je sinoćnja epizoda vratila u prošlost bila je i bivša manekenka Ljupka Gojić-Mikić. Ona je uočila zanimljiv "kulinarski" detalj u jednoj sceni.

"Jedan mali detalj u seriji Crno-bijeli svijet koji me vratio u djetinjstvo. Lonac s gumicom", uočila je Ljupka.

Forumaši pak raspravljaju o jednom graditeljskom detalju.

"Dobra epizoda. ali ima grešku. Miješalica za beton u stanu! Kod mojih djeda i bake (4 kata, bez lifta) svi su se stanovi osamdesetih obnavljali tako da su beton i žbuka ručno miješani u dvorištu (ili haustoru, ako je padala kiša) u prepiljenoj metalnoj bačvi, pa se gotova smjesa nosila u metalnim kantama na koji kat je već trebalo. Rakija, čvarci, špek, češnjovke i pripadajući folklor pogođeni do zadnjeg detalja", napisao je jedan forumaš, a drugi su se brzo nadovezali.

"Suludo mi je bilo čim sam vidio, miješalica u stanu, pa daj me nemoj...", napisao je drugi forumaš. "A fakat. I još je zazidavaju u sobicu pa ne znam kako je misle izvaditi", našalio se treći.

"Pa ovo s radovima u stanu je vrhunski prikazano, baš top topova... Miješalica u stanu je sprdnja za majstore koji su tada radili, odnosno ekipu gdje je svatko mislio da je pametan i da zna raditi zidove (rezultat toga 'sam svoj majstor' vidimo 22.3. i 29.12.)", zaključio je još jedan gledatelj.

 

Pročitajte više