Rasprodan koncert Ramba Amadeusa u Zagrebu za koji su ulaznice išle do 75 milijuna kn

Foto: Marko Pigac

RAMBO AMADEUS danas konačno stiže pred publiku u Zagrebu, gdje će sa svojim virtuoznim orkestrom Five Winnetous nastupiti u Tvornici kulture. Kako potvrđuje organizator, koncert je službeno rasprodan, a na samom ulazu, pred sam početak događanja, u prodaji će biti dostupno posljednjih 50 ulaznica.

"Radujem se dolasku, poslije duge pauze počeli smo svirati željni uzavrele koncertne atmosfere", izjavio je Rambo Amadeus u najavi koncerta u Zagrebu istaknuvši: "Promijenio se prilično moj odnos prema koncertima. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Europi, nategnutih međunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem, ne izlazim više na binu rutinski, nego svaki put kao da mi je - posljednji jer pojma nemam hoću li imati novu priliku."

Uoči zagrebačkog koncerta Rambo Amadeus je objavio i novi singl Pod rotacijom, u kojem je spomenuo i domaćeg repera Vojka V, o čemu ističe: "U tekstu sam spomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvježavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom inspirirao, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim s radom."

Ulaznice i do 75 milijuna kn

Već prva objava njegovog koncerta u Tvornici kulture privukla je pažnju šire javnosti, i to svojim specifičnim i unikatnim kategorijama ulaznica, koje nude "prve redove do ograde" (Fan Pit), "okajavanje određenih grijeha" (Mala Pokora), "oprost zbog nedolaska na koncert" (Tesserae Indulgentiarum – Oprost ulaznica) pa sve do mogućnosti "postanka vlasnikom 50% svih Rambovih postojećih i buduće ostvarenih autorskih prava" (Strategic Partner Card) od 75 milijuna kuna.

>>Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa u Zagrebu koštaju i do 75 milijuna kuna

Kako je potvrđeno od organizatora Baba Production, koncert je i službeno rasprodan, a posljednjih 50 ulaznica bit će moguće kupiti na samom ulazu neposredno prije početka koncerta. Vrata Tvornice kulture otvaraju se u 20 sati, a početak koncertnog ukazanja ovog renesansnog stvaraoca najavljen je za 21:30.

Pročitajte više