Rat obitelji Patricka Swayzea i njegove udovice: "Iscijedila si zadnju lipu iz nas, uništit ću te"

Foto: Guliver Image/Rex/Facebook

OVIH dana vodi se javni rat između Lise Niemi, udovice Patricka Swayzea i njegove obitelji, točnije nećakinje Danielle Swayze.

Naime, Lisa organizira aukciju na kojoj planira prodati apsolutno sve Patrickove stvari: od njegove obuće, jakni, šešira pa sve do čarapa i remenja. Na aukciji bi se prodavale i njegove stvari iz djetinjstva, poput medvjedića, čestitki i malenih boksačkih rukavica. Danielle i ostatku obitelji ovo se nimalo ne sviđa te je Danielle istaknula kako Lisa nije htjela dati Patrickovoj braći ni njegov džepni nožić za uspomenu.

<br>

"U ovom trenutku... Nemam riječi. Ne mogu ništa drugo osjećati osim bijesa. Bijesa prema neukusnoj drolji koja je iscijedila zadnji cent iz nas i obiteljskog imena... I to sve od stvari koje joj ne pripadaju. Obiteljska imovina mora ostati u obitelji. A ne crnim udovicama koje su se udale za milijardere i koje bi sve prodale... prljavo donje rublje, čarape, šeširi, dječje igračke...Lisa Niemi... Zar ti mene zajebavaš? Koliko tebi novaca treba? Prosvijetli me, inače ti obećajem da ću te uništiti 10 puta jače nego što si ti nas", napisala je Danielle u jednom od mnogobrojnih statusa.

Danielle je tako pokrenula peticiju kojom poziva sve prijatelje i obožavatelje da je potpišu kako bi njegove stvari mogle ostati u obitelji gdje bi se najbolje očuvale. Smatra da bi oni najbolje čuvali uspomenu na njega i bijesni na Lisu koja besramno prodaje apsolutno sve njegove stvari.

<br>

Njihov rat oko Patrickove ostavštine počeo je još kad je Lisa izjavila da prodaje njegov ranč u Kaliforniji kojeg je obitelj htjela pretvoriti u muzej. Patrick je prije svoje smrti 2009. godine Lisi oporukom ostavio 40 milijuna dolara iako su neko vrijeme kružile priče o tome da je Lisa varala i zlostavljala glumca u njegovim najtežim danima.

Aukcija bi se trebala održati 28. travnja u Los Angelesu no obitelj glumca nada se da do toga ipak neće doći.

Pročitajte više