"Ravno iz Hollywooda": Goran Višnjić se vratio u Hrvatsku, evo gdje je bio

Foto: Boris Scitar/PIXSELL

GLUMAC Goran Višnjić ponovno je stigao u Hrvatsku, a da boravi u Lijepoj Našoj, otkrili su iz zagrebačkog kazališta Teatar &TD. Na društvenoj mreži Teatra &TD objavili su fotografiju na kojoj Višnjić pozira s glumicama.

"Potpuno je normalno ravno iz Hollywooda navratiti u &TD i vidjeti što ima novoga na starim daskama. Sinoć je tako Goran Višnjić velikim pljeskom pozdravio predstavu Bunker, ispit iz režije V mladoga Patrika Sečena. Čestitke Patriku, i hvala Goranu na dolasku", napisali su u objavi.

🎬Potpuno je normalno ravno iz Hollywooda navratiti u &TD i vidjeti što ima novoga na starim daskama😉Sinoć je tako Goran...

Posted by Teatar &TD on Thursday, March 16, 2023

Višnjić već duže vrijeme ne živi u Hrvatskoj, a nedavno je objasnio zašto s djecom ne živi u domovini, već u Engleskoj.

"Jedan od razloga zašto smo u Engleskoj, a nismo u Hrvatskoj je to što u Hrvatskoj ipak više ljudi zna tko sam. Koliko god je to nekad zahvalno jer vam se možda progleda kroz prste za neke stvari, s druge strane, djecu gledaju ili pozitivno ili negativno kroz njihova oca", rekao je u u podcastu Putem oblaka s Anom Radišić.

"Mislim da im to ne treba, ne želim da imaju tu prtljagu. Vidio sam jako puno primjera gdje su roditelji poznate osobe, a klinci se u tome pogube", dodao je Višnjić.

Pročitajte više