Razglednica iz Australije stigla u Britaniju 42 godine nakon što je poslana

Ilustracija: Shutterstock (Na fotografiji nije događaj iz teksta)

Razglednica iz Australije stigla je na adresu u Kentu na koju je bila naslovljena 42 godine nakon što je poslana. Razglednica je poslana poštom iz Sydneya u kuću u britanskom Westgateu, 27. kolovoza 1981.

"Voljeli bismo pronaći čovjeka kojemu je naslovljena i dati mu je. Očito su bili dobri prijatelji i to bi mu moglo puno značiti", rekla je Samantha Williams, koja sad živi na adresi s razglednice koja je bila naslovljena na Stevea Padge(tt)a i uključivala je rukom napisanu poruku od "Gerryja".

"Poslao ga je čovjek po imenu Gerry iz Sydneya i naslovljeno na Stevea Padgetta ili Padgea, za kojeg vjerujemo da je živio ovdje sa svojim roditeljima 1980-ih", rekla je za BBC. "Na sebi ima markicu od samo 32 centa, pa je možda više od 40 godina stajala u uredu za sortiranje u Australiji ili Velikoj Britaniji", dodala je.

"Teško je nagađati što se moglo dogoditi s ovom pošiljkom, ali vjerojatnije je da ju je netko nedavno vratio u poštanski sustav, nego da je izgubljena. Royal Mail redovito provjerava sve svoje urede za dostavu i svakodnevno čisti svoje strojeve za obradu. Kada je predmet u poštanskom sustavu, bit će isporučen na adresu", kažu iz britanske pošte.

Pročitajte više