Razgolićena Naomi danas izgleda jednako kao i prije 20 godina - savršeno!

PRELIJEPA Naomi Campbell razgolitila se nakon gotovo desetljeća i ponosno pokazala da joj grudi stoje na istom mjestu kao i onda, kao i ostale draži kojima se ova tamnoputa ljepotica diči. Iako nije jedina koja se razgolitila za poznati časopis Love, Naomi je među putenim ljepoticama najstarija, a prema mišljenjima mnogih, i dalje najljepša. Iako Naomi nikad nije imala problema s odbacivanjem krpica i golišavim poziranjem, njezine nove fotografije mnogima su došle kao pravi melem za oči, a kako slika govori više od tisuću riječi, ne trebamo vam posebno objašnjavati zašto.

Naomi Campbell je u svijet visoke mode ušla kao šesnaestogodišnjakinja, kada ju je agent poznate modne agencije zaustavio na cesti i regrutirao u manekenske vode. Pojava tamnoputih ljepotica na modnim pistama onda je bila rijetka, ali Naomi je uspjela steći svjetsku slavu, i to u iznimno kratkom roku, ponajviše zahvaljujući svojim dugim nogama i načinu na koji hoda pistom, ali i činjenici da u sebi nosi dozu karizme i unutarnje ljepote kojom se može podičiti rijetko koja ljepotica.

Ljubav života upoznala nakon kultne tučnjave na Heathrowu

Tijekom karijere dulje od dva desetljeća Naomi je bila muza mnogim kreatorima visoke mode i zaštitno lice mnogim brendovima, a osim po poslovnim uspjesima, poznata je i po razuzdanom privatnom životu koji je pod kontrolu, čini se, stavila tek nedavno.

Više od godinu dana u vezi je s ruskim bogatašem Vladimirom Doroninom, kojeg je upoznala netom nakon incidenta koji je izazvala na Heathrowu 2008. godine, kada se zbog izgubljene prtljage potukla s tamošnjim carinicima.

Carica tabloida više od dvadeset godina

Prije njega učestalo je mijenjala partnere i svakodnevno tulumarila; gotovo svakodnevno razne agencije svoje deskove su punile fotografijama na kojima pijana posrće, ostaje bez kose, svađa se i divlja, ali strogi Doronin je uspio ukrotiti njezin divlji duh i učiniti od nje pristojnu ženu. Zasad.

Ima ih još!

Ostale ljepotice koje su se razgolitile za najnoviji Love pogledajte ovdje i uživajte!

Pročitajte više