Razmažena bogatašica troši 15 tisuća funti mjesečno na krpice - i misli da svi žive tako

Foto: Twitter

RAZMAŽENA britanska bogatašica Lana Scolaro ima tek 20 godina rado se hvali time što troši oko 15 tisuća funti na skupe cipele, torbice i odjeću. Štoviše, misli da i ostatak svijeta ima tisuće funti za slične shopping-napadje.

Lana je dio grupe "zlatne mladeži na Instagramu", koja okuplja bogatu mlađariju, a svi se redom vole hvaliti svojim raskalašenim načinom života. Redovito objavljuju fotografije iz privatnih aviona, vožnje u prilagođenim Rolls-Royceima i s večera u najskupljim restoranima svijeta.

Lana, kći multimilijunaša Francesca Scolara, nema gotovo nikakav dodir sa stvarnošću.

"Volim skupe Hermes Birkin torbice. Jednu koja košta 30 tisuća funti sam dobila od roditelja kada sam imala dobre ocjene, a drugu sam slučajno pošpricala sprejem za grafite pa su se naljutili. A zapravo to i nije bila nezgoda, jednostavno mi se to radilo", rekla je razmažena bogatašica u dokumentarcu koji se bavi ovom zlatnom mladeži.

"Vjerojatno trošim oko 15 tisuća funti mjesečno samo na šoping. Mislim da prosječni ljudi mjesečno troše između 3000 i 5000 funti", izjavila je i zgrozila javnost.

Mlada nasljednica inače redovito privatnim obiteljskim avionom leti na relaciji London - New York - Ibiza - Monaco, gdje redom njeni roditelji posjeduju nekretnine. Sama Lana je studirala primjenjenu umjetnost pri ekskluzivnom fakultetu u New Yorku, a dosad je već dizajnirala liniju nakita koju je, naravno, financirao njen otac.

Njena majka Anna je zgrožena Laninim ponašanjem i tvrdi da je Instagram pravo zlo, osobito nakon što je njena kći dobila gomilu ljutitih poruka kada je objavila fotografiju s tada oženjenim Robinom Thickeom.

Pročitajte više