Razočarani Grubnić vratio se kući: Nije mi se svidio takav tip zimovanja

MARKO GRUBNIĆ vratio se razočaran iz Kronplatza u Hrvatsku, iako obožava skijanje, ali zimovanje u poznatom skijalištu nije mu se svidjelo zbog prevelikog broja hrvatskih turista.

Samo dva dana nakon što nam je javio kako je razočaran zimovanjem na Kronplatzu kojeg, zbog navale Hrvata u tjednu iza blagdana zovu i "Kroplatz", Modni se mačak vratio kući. "Nitko nije kriv, jednostavno to nije bilo za mene. Ja imam drukčije običaje i drukčije načine zimovanja", požalio nam se Grubnić. "Došao sam, vidio da to nije za mene i vratio se u ugovoreno vrijeme", kaže Modni mačak čije su prijateljice, Maja Šuput i Lana Klingor ipak ostale u Kronplatzu kako bi i dalje uživale u zimskim radostima. "Maja je ostala gore, njima je vjerojatno ok. Ja poznajem sebe i mogu reći da mi se takav tip zimovanja nije svidio, ja više volim ljepša i sofisticiranija zimovališta", kaže Grubnić.

Na neko drugo skijalište ipak neće otići, jer kaže da sad ima druge planove i to one poslovne prirode. "Imam u planu poslovna putovanja, spajam ugodno s korisnim, poslovno i užitak, ali od zimovanja ništa. Makar, kod mene se nikad ne zna", rekao nam je stilist. Kronplatz mu se ipak nije potpuno zamjerio. "Tamo je jako puno ljudi koji tamo uživaju, a meni bi vjerojatno bilo puno ljepše da sam išao u drugom terminu. To jednostavno nije bilo mjesto na kojem bi se ja mogao skijati", zaključio je Modni mačak.

Pročitajte više