Razvalio u Potjeri, a sad došao i u Superpotjeru i lovcima odnio 10 tisuća eura

Screenshot: HRT

Zadranin Julije Žigo pobijedio je petero lovaca u Superpotjeri. Fantastičnom igrom osvojio je 10.000 eura sa šest sekundi prednosti.

Julije je lovcima poznat od ranije - bio je dio ekipe koja je u Potjeri osvojila najveći novčani iznos (294.000 kuna). Učitelj prirode i biologije osvojio je u prvom krugu 500 eura, ali se odlučio za duel s cijelim supertimom lovaca. Borio se za 10.000 eura i 8 sekundi prednosti s Mladenom Vukorepom, Svenom Marcelićem, Moranom Zibar i Krešimirom Sučevićem Međeralom, s namjerom da novac utroši na - fešte.

@hrvatska_radiotelevizija 🥳 Nepogrešivi Julije nadigrao petero lovaca i osvojio 10.000 eura #hrvatskaradiotelevizija #hrt #superpotjera #pobjeda #novac #zabava #fyp ♬ original sound - HRT

Ni natjecatelj ni lovci nisu znali po dva pitanja. Julije nije znao da je sediment tip stijene u kojoj se najčešće skriva nafta – rekao je škriljevac, kao ni da je Rene Descartes u Raspravama o strastima duše tvrdio da je sjedište duše - epifiza. 

Mladen pak nije znao da akacije, koje su drugim životinjama previsoke, brste žirafe, a Krešo da je pokrata riječi suspicious koja je postala internetski mem - SUS. Odličnom igrom do samog kraja brozopotezne potjere Julije je oduševio sve u studiju. Uslijedile su i čestitke, a Morana je naglasila kako igra protiv petero lovaca možda izgleda najteže, no kako ih je više i lakše se "spetljaju".

Dean: Ne bih da se moj komentar krivo shvati

Slično je zaključio i Krešo te dodao kako ove sezone igrači puno češće igraju protiv četiri lovca, a samo su četiri puta igrali protiv pet i tu je rezultat 2:2. A kad ih je više, lovci jedni drugima "ulete". 

"Ne bih da se moj komentar krivo shvati. Stvarno vam čestitam, bili ste super. Ali kao što često natjecatelji sami sebe pobjede, ovaj put smo mi sami sebe porazili. Vi ste bili sjajni, bez Vaše dobre igre to nam ne bi uspjelo, ali dio dugujete i nekim ljudima ovdje", kazao je Dean, a i Mladen se u tome prepoznao. 

Pročitajte više