Razvodi se Đorđe Balašević?

"Već mjesecima unazad Đorđe i Olja prolaze kroz bračnu krizu koja je najveća otkako su se prije više od dvadeset i pet godina vjenčali. Točan povod za ovo nitko ne zna, ali ono što je poznato, jest da je ona inicirala priču o razvodu nakon što joj je postalo očigledno da između njih nema više ničega što bi ih držalo zajedno", prenosi Kurir riječi izvora za kojega kaže da je blizak Balaševićima.

Iako su priče o razvodu Balaševićevih česta pojava u srpskim medijima, čini se da ovaj put njihovom braku stvarno nema spasa.

"Sada više ni djeca nisu dovoljna da ih spoje. To je Olivera još prije Nove godine i rekla svom suprugu, koji ju je zamolio da još malo razmisli o svemu. Tako je ona ipak ostala u zajedničkoj kući, ali se preselila u zasebnu spavaću sobu. Ovakva situacija traje sve do danas, a u međuvremenu je Đorđe pao u depresiju i gotovo da nigdje ne izlazi", kaže Kurirov izvor.

Budući da se Olivera navodno htjela razvesti, a Đorđe nije, ona je navodno tajno posjetila svog odvjetnika i utvrdila da je zakon na njenoj strani. Nakon toga je, kako piše list, napisan zahtjev za razvod i bit će dostavljen sudu.

"Jedino što trenutno koči taj potez jest njena želja da sa njim još jednom razgovara o svemu i proba naći kompromisno rješenje. Nikada do sad nije bila odlučnija da ga ostavi i ne znam što bi se moglo dogoditi što bi njihov brak održalo na životu. Ali, i prije ovoga bilo je sličnih situacija koje nisu okončane razvodom, tako da su čuda i dalje moguća", zaključuje Kurirov izvor.

J.D.
Foto:Svet

Pročitajte više