Razvodi se influencerica Bobbi Althoff. Lani se pričalo da je imala aferu s Drakeom

Screenshot: YouTube

Influencerica Bobbi Althoff i njen suprug Cory Althoff se razvode. Daily Mail piše da je Cory podnio zahtjev za razvod braka navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog. Zatražio je zajedničko fizičko i pravno skrbništvo nad njihove dvije kćeri, Islom i Lucom.

26-godišnja influencerica se o razvodu oglasila na Instagramu.

"Kao što je većina vas čula, Cory i ja smo podnijeli zahtjev za razvod. Koliko god sam sada tužna, toliko sam zahvalna na vremenu koje sam dobila da budem njegova žena.

Naše djevojke su tako sretne što ga imaju za oca, a ja sam tako sretna što mogu odgajati djecu s tako nevjerojatnim ocem i osobom. Iako naš odnos nije funkcionirao kao muž i žena, uvijek ćemo biti prijatelji i uvijek ću ga voljeti", napisala je.

Nakon njenog intervjua s Drakeom krenule su glasine o aferi

Datum njihovog razdvajanja, prema dokumentima, jest 4. srpnja prošle godine. Vijest o razvodu stiže nekoliko mjeseci nakon što se šuškalo da je influencerica imala aferu s Drakeom. Nakon što je zanijekala navode, izbrisala je intervju s reperom i prestali su se pratiti na društvenim mrežama.

>> Intervjui Bobbi Althoff toliko su neugodni da ih ljudi ne mogu prestati gledati

Naime, intervju je postao viralan ljetos, ali su Drake i Bobbi naglo prekinuli svoje prijateljstvo, nakon čega je ona obrisala video. Naposljetku je rekla da je u svađi s reperom te je napomenula da nisu imali aferu.

Tada su već kružile glasine da je prevarila muža s Drakeom i da se razvodi, no ona je to demantirala. Sada se, kad je potvrđeno da se razvodi, ponovno se govori o njenoj navodnoj nevjeri.

Pročitajte više