Razvodi se Silvio Berlusconi: "Ne mogu biti s čovjekom koji se druži s maloljetnicama"

SILVIO BERLUSCONI, talijanski premijer i predsjednik nogometnog kluba Milan, definitivno se razvodi od dugogodišnje supruge, nekadašnje glumice Veronice Lario. "Ne mogu niti želim biti s čovjekom koji se druži s maloljetnicama i izražava prema istima određene osjećaje", rekla je Lario obrazlažući zašto je pokrenula zahtjev za razvod od Berlusconija.

Bivši supružnici imaju troje djece

Inače, još je prošle godine Lario pokrenula cijeli slučaj, ali je tek sada pribavila svu potrebnu dokumentaciju i odlučila ispuniti rastavu na sudu. Već duže vrijeme talijanski tisak posvećuje mnogo prostora ovom bračnom životu, s tim da je Lario i ranije najavljivala razvod od Berlusconija s kojim živi od 1980. godine, a brak su ozakonili 1990. godine.

Lario je podivljala nakon posljednjeg akta svoga supruga koji je otišao u Napulj na proslavu 18. rođendana izvjesne Noemi Letizije. Tisak je pisao o tome da je Berlusconi dotičnoj mladoj ljepotici poklonio i dijamantnu ogrlicu i skupi automobil, a određeni navodi govore da je Noemi i Berlusconijeva vanbračna kćer. Berlusconi i Veronica Lario imaju troje djece, 24-godišnju Barbaru, 22-godišnju Eleonoru  i 20-godišnjeg Luigija.

Totalsport
Foto: JLP

Pročitajte više