Reakcije na Fejsu: Je li Raspudić danas kod Stankovića pokazao srednji prst?

Screenshot: HRT

DANAS je emisija Nedjeljom u 2 mnogima bila jako zanimljiva. Treći je put kod Ace Stankovića gostovao Nino Raspudić, koji je najavio svoj politički angažman, ali i progovorio o drugim temama koje ga tište. Jedna od njih su fotografije njega i njegove supruge Marije Selak Raspudić koje su objavili mediji. 

Raspudić se žalio na fotku u Jutarnjem listu koja ga prikazuje u zanosu dok baca kuglu, a ne sviđa mu se ni što mediji objavljuju fotografije njegove supruge Marije koje su nastale dok je bila trudna.

Žaleći se na fotku u Jutarnjem Raspudić je na svoj izraz lica na fotki pokazao srednjim prstom, što su skužili brojni korisnici društvenih mreža i svi se pitaju je li to napravio namjerno.

S druge strane, novinarku Maju Sever njegove su izjave o trudničkim fotografijama potaknule da objavi fotku na kojoj je trudna sedam mjeseci te je pozvala i ostale žene da se uključe u akciju. Uz Nina Raspudića, Sever je prozvala i Jandrokovića, koji je pak danas prozivao Raspudića.

"Dragi Nino, ovo sam ti ja trudna 7-8 mjeseci. Prezgooodnaaaa. Kao i uvijek. Pošalji i ti Nineku fotku. PS za one koji nisu gledali Nu2,  Nino Raspudic se požalio da mu objavljuju loše fotke, pa je u tom kontekstu spomenuo i da objavljuju i sliku njegove žene u 8. mjesecu trudnoće. Dodala bih za Gordana Jandrokovića -  lijepa sa svakim mužem", pozvala je Maja frendice na Fejsu, a uskoro joj se javio i Stanković, koji joj je napisao da mu je trudna zgodnija nego inače.

 

Pročitajte više