Reakcije stranaca na Let 3 i Mamu ŠČ ne prestaju: "Nema šanse da ovo rade, ajme..."

Screenshot: YouTube

REAKCIJE stranih youtubera na Let 3 ne prestaju. Nakon pobjede rock sastava iz Rijeke na Dori, na YouTube kanalima mnogi obožavatelji Eurosonga pišu da je pjesma Mama ŠČ! "jedinstvena" i "izvanredna". Neki su uz pjesmu i zapjevali.

Na YouTube kanalu NielsensTV, na kojem dvoje youtubera komentira razne nastupe, osvanuo je i video o nastupu Leta 3. U videu su pokušali izgovoriti "ŠČ", nakon čega su se nasmijali priznajući kako im je pomalo teško.

"Sviđa mi se. I mislim da pjesma ima jasnu poruku za nekoga", rekli su u videu. "Zanimljivo je i jako zabavno, nismo ovo očekivali od Hrvatske", dodaju. Ispod videa mnogi su gledatelji pisali kako im je dosta teško prevesti pjesmu. 

Pobjedu Eurosonga komentirala je i youtuberica Myrna, jedna od velikih obožavateljica Eurosonga. "Jedinstven outfit, pjesma je wow, jako impresivno i zanimljivo. Samo, ne razumijem tekst pjesme. No svejedno je odlična pjesma, odličan vokal", rekla je u videu.

Još jedan obožavatelj Eurosonga na svom se YouTube kanalu osvrnuo na pobjedničku pjesmu ovogodišnje Dore. I on je priznao kako ne razumije stihove pjesme, ali da mu je Let 3 "jako zabavan". 

"Nema šanse da ovo rade, ajme, prezabavni su, kakav show. Ovo je tako dobro. Jesu li oni goli na pozornici?" rekao je youtuber slušajući pjesmu, a u jednom dijelu čak je i zapjevao. "Ne znam, nije loše, jako je zabavno. Ovaj nastup bi mogao iznenaditi", dodao je. 

Reakcija na Mamu ŠČ! uslijedila je i na YouTube kanalu Wiwibloggs koji se fokusira na natjecanje za pjesmu Eurovizije.

"Ne znam zašto, ali ovo mi se jako sviđa. Jako zanimljiva pjesma, mislim da govore o Putinu. Jako privlačna pjesma, podsjeća me na izvedbu Moldavije na Eurosongu prošle godine", rekli su youtuberi u videu.

U komentarima ispod videa ljudi su pisali kako Hrvatska "napokon na Eurosong šalje nešto ludo".

"Ova pjesma predstavlja vremena u kojima živimo. Nadam se da će doći do finala", "Bravo, Hrvatska", "Ovo je umjetnost", "Najbizarnija pjesma u povijesti Eurosonga", još su neki od komentara.

>>"Nisam ovo očekivao": Pogledajte reakcije stranaca kad su prvi put čuli Mamu ŠČ

Pročitajte više