Rebecca Loss ne odustaje od lezbijskih orgija

NAKON jedne vruće noći provedene s nekadašnjom ljubavnicom Davida Beckhama, Rebeccom Loss, manekenka Louise Glover ostavila je dugogodišnjeg dečka i poručila kako želi Rebeccu samo za sebe.

"Seks s Rebeccom za mene je bio kraj svijeta. Nisam je se mogla zasititi. Svaki njen dodir ili poljubac dovodio me do potpunog ludila." - kazala je Louis, koja o Rebecci ne prestaje misliti još od njihovog prvog susreta u londonskom Embassy Clubu.

"Rebecca mi je tada prošla rukom kroz kosu i rekla mi da sam zanosna i seksi. Znala je točno gdje me treba dodirnuti. Jednom smo zajedno snimale pa smo nakon posla otišle u gay club u Sohou. Plesale smo i nisam se mogla suzdržati a da je svako malo na uhvatim za guzu. Posjetitelji su shvatili koliko smo uzbuđene, Rebecca mi je odgovorila dodirujući mi grudi preko uskog plavog topa. Platila mi je i masažu, kasnije me polegla u mračni kutak na sofu gdje smo nastavile istraživati jedna drugu." - priča Louise.

Djevojke su druženje nastavile u Rebeccinom apartmanu, gdje je nastao pravi vatromet strasti.

"Nježno me skinula, upalila je i svijeće, u ekstazi smo se trljale jedna o drugu. Lizala me po cijelom tijelu, nikada neću zaboraviti kako smo se zadovoljavale." - tvrdi Lousie, koja je još uvijek u konataktu s atraktivnom Rebeccom.

Pročitajte više