Rebel Wilson dobila dijete

Foto: Instagram

GLUMICA Rebel Wilson postala je majka. 

Na Instagramu je objavila da je dobila kćer uz pomoć surogat-majke. "Iznimno sam ponosna što mogu objaviti rođenje svog prvog djeteta, Royce Lillian, rođene prošlog tjedna uz pomoć surogat-majke", napisala je Rebel.

Zahvalila surogat-majci

"Ne mogu ni opisati ljubav koju gajim prema njoj, ona je prekrasno čudo. Zauvijek ću biti zahvalna svima koji su bili uključeni u ovo (znate tko ste). Ovo je nastajalo godinama... Ali posebno 'hvala' želim reći svojoj prekrasnoj surogat-majci, koja ju je nosila i rodila s takvom milošću i pažnjom. Hvala ti što si mi pomogla osnovati vlastitu obitelj. To je nevjerojatan dar. Najbolji dar", dodala je glumica.

"Spremna sam dati maloj Royce svu moguću ljubav. Brzo učim. Puno poštovanja svim mamama. Ponosna sam što sam u vašem klubu", zaključila je objavu.

U lipnju otkrila da je u vezi s Ramonom Agrumom

Rebel je u lipnju ove godine potvrdila je u vezi s Ramonom Agrumom, dizajnericom odjeće i nakita te vlasnicom brenda Lemon Ve Limon.

"Mislila sam da tražim svog Disneyjevog princa... Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza", napisala je glumica u opisu fotografije sa svojom djevojkom.

Pročitajte više