Rebel Wilson zaručila svoju djevojku i pokazala dijamantni prsten: "Rekle smo da"

Foto: Instagram

AUSTRALSKA glumica i komičarka Rebel Wilson (42) zaručila se za svoju djevojku Ramonu Agrumu (38) i objavila je slike zaruka na svom Instagram profilu.

Glumica je objavila slike na kojima pokazuju zaručničko prstenje i ljube se, a objavila je i sliku na kojoj prekrivene laticama ruža slave radostan trenutak.

"Rekle smo da", napisala je Rebel u opisu fotografija, a djevojke su sretan trenutak dočekale u Disneylandu. Rebel se pohvalila dijamantnim zaručničkim prstenima, a fanovi su bili oduševljeni i dobila je više od 560 tisuća lajkova te još na tisuće komentara u kojima joj uglavnom svi čestitaju.

Podsjetimo, zvijezda Pitch Perfecta u studenom je objavila da je dobila prvo dijete, koje joj je rodila surogat-majka. Potvrdila je da je puno ime njezine kćeri Royce Lillian Elizabeth Wilson i otkrila kako joj je srednje ime dala po kraljici Elizabeti. Prije veze s Ramonom izlazila je s nasljedinkom Budweisera i osnivačem Nappovog Dairy Free Ice Creama, Jacobom Buschom, ali razišli su se još 2021. godine.

Pročitajte više