Komičar ismijao Toma Cruisea na dodjeli nagrada: Imaš 60 godina. Smiri se

Foto: EPA

KOMIČAR i redatelj Judd Apatow vodio je dodjelu nagrada Američkog udruženja redatelja, a na pozornici je u svom govoru ismijao glumca Toma Cruisea, piše Variety.

Redatelj se našalio na račun Cruiseove visine, želje da samostalno izvodi opasne akcijske scene, ali i njegovim scijentološkim uvjerenjima i odgoju djece koju ima s glumicama Nicole Kidman i Katie Holmes.

"Ne, Tom nije dobro"

"Sjećate li se kada je Tom Cruise skakao po kauču i svi smo mislili: 'Koji je to luđak!'" započeo je govor prisjećajući se kontroverznog nastupa glumca kod Oprah 2005. godine.

@byclaytondavis Judd Apatow kills as host at the #DGAAwards ♬ original sound - Clayton Davis

"Sada ga gledamo kako se baca s litica na motoru i mislimo: 'Ma dobro je Tom'. Ne, Tom nije dobro. Netko mu treba objasniti da što je CGI. Imaš 60 godina. Smiri se", poručio mu je komičar.

O djeci i antidepresivima

No, nije se zaustavio na tome, već se osvrnuo na glumčev privatan život.

"Jedino čega se stvarno boji je, čini se, zajednička skrb nad djecom i antidepresivi. Danas sam poduplao dozu Prozaca samo za ovo. Zbog ovog! Što mislite, što bi Tom pomislio da ne uzima toliko antidepresiva? Vjerojatno nešto u stilu: 'Nema šanse da skočim s ove litice kad sam toliko brutalno bogat.'"

Ovom šalom komičar se referirao na Cruiseovo troje djece, dvoje iz braka s Nicole Kidman i jedno s Katie Holmes, a glumac je javno izrazio protivljenje uzimanju antidepresiva, u skladu s njegovim religijskim uvjerenjima.

Šala na račun visine

Apatow je govor završio ultimativnim hitom, onim na račun glumčeve visine koja iznosi 170 centimetara.

"Specijalni efekti u Mavericku toliko su dobri da nisam uspio vidjeti čak ni gomilu telefonskih imenika na kojima je Tom sjedio kako bi dohvatio kontrole aviona", našalio se.

Iako Cruise nije bio prisutan na dodjeli nagrada, ondje je bio producent Mavericka, Jerry Bruckheimer i režiser Joseph Kosinski koji nisu djelovali previše oduševljeno. Podsjetimo, za razliku od Apatowa, redatelj Steven Spielberg na nedavnom je događaju povodom Oscara imao samo riječi hvale za slavnog glumca.

Pročitajte više