Renata Sopek među poznatima na DJ battleu, pobjednik nastupa uz Ministry of Sound

SINOĆ je u zagrebačkom klubu Mansion, na Jarunu, održan DJ battle - izbor najboljeg hrvatskog DJ-a elektronske glazbe za 2011. godinu. Snage je uživo odmjerilo 16 hrvatskih DJ-eva - Venom, Bronson, Nicole, Ludvig, Go Cut , Pero Fullhouse, Tom Bug, E Base, Jogarde, Alen S, Joe 2, Shine, Pintha Indahouse, Ivan Mastermix, Frx, Bizzo i Aldo Morro.

Upravo potonji, DJ Aldo Morro, ponio je titulu najboljeg te će kao pobjednik nastupiti na najboljim ovoljetnim partyjima - sa zvijezdama Ministry of Sound na Pool partyju u Termama Čatež, na Discotheque Riva u Splitu te na Adria Music Conference u Umagu.

Sinoćnji DJ battle u Mansionu su popratila i neka poznata lica, među kojima i Ella Dvornik, Renata Sopek, Emilija Bunjac, Filip Jurčić, Amar Bukvić i njegova djevojka Ivana Hranjec.

Ne propustite Pool party s Ministry of Sound

Pool party s Ministry of Sound u Termama Čatež će se održati 18. lipnja s početkom u 14 sati. Očekuju vas kokteli, palme, bazeni, house, house i samo house. Atmosferu će usijavati brojni vrhunski DJ-i, a navečer će te subote nastupiti DJ legende Ministry Of  Sound - Richard Murray, Paul Deighton i Alex Gaudino. Svoje kvalitete pokazat će i najpoznatiji slovenski DJ-i, DJ Sylvain i DJ Mannix, a pridružit će im se pobjednik današnjeg DJ battlea, DJ Aldo Morro. U slučaju jake kiše party će se nesmetano održati jer je većina objekata natkrivena tako da niti najveći pljusak neće poremetiti plan. Party počinje već rano poslijepodne što znači da morate biti spremni na sate i sate bezrezervnog partijanja.

Pročitajte više