Renata Sopek nakon pola godine okončala fitnes skandal

NAKON što je krajem svibnja sukobom s vodstvom Cibone izazvala pravi mali skandal, Renata Sopek ovih dana ponovo otvara i preuređuje svoju teretanu. Rezultat je to sudske odluke u Renatinu korist, a i novo vodstvo Cibone za domaću ljepoticu ima puno više razumijevanja pa će Renatina teretana ovih dana nastaviti s radom i u svoju ponudu uvesti i neke nove elemente vježbanja. Sopekica detalje presude ne želi iznositi u javnost, ali kratko najavljuje: "Teretana će se otvoriti u najkraćem mogućem roku!".

Podsjetimo, krajem svibnja Renatina majka Ružica izazvala je skandal zaključavši se u kćerinu teretanu, gdje su je uredno, osim Renate, posjećivali i novinari, i to zbog neriješenog spora sa Ciboninom zgradom i košarkaškim klubom u čijim prostorijama se televizijsko fitness carstvo nalazi. Iako sve činjenice vezane za ovaj slučaj baš i nisu kristalno jasne, sukob je tekao otprilike ovako...

Sopekice su podigle tužbu protiv Cibone koja čelnike zgrade tereti za neodržavanje prostora u kojemu se teretana nalazi, nasilnog isključivanja struje i vode te naknade troškova koje su Sopekice imale uslijed saniranja nastalih šteta, a koje se financiraju iz svojevrsnog oblika famozne pričuve.

Struju i vodu Renati su isključili zbog neplaćanja najamnine, ali ona se opravdala da je u prostor uložila više od 250 tisuća kuna jer je, između ostalog, na zgradi u centru grada prokišnjavao krov.

A da je svako zlo za neko dobro u Renatinom slučaju se pokazala kao istinita doskočica; novootvoreni prostor Renata će dopuniti plesnom dvoranom u kojoj će moći prezentirati svoje vještine latino fitnesa, posljednje vrste vježbanja nastale iz njezinog pera.

Pročitajte više