Rene Bitorajac otvara "najstrašnije mjesto u Zagrebu". Otkrio nam je o čemu se radi

Foto: Press/RTL

RENEA BITORAJCA gledatelji posljednjih tjedana gledaju u ulozi voditelja RTL-ova showa Ma lažeš!, gdje poznate Hrvatice i Hrvati otkrivaju svoje bizarne (i manje bizarne) tajne.

Povodom toga razgovarali smo s Reneom o dojmovima sa snimanja, a progovorio je i o lažima koje je nekad čuo o samom sebi.

"Jako smo zadovoljni. Reakcije stižu iz obiteljskih krugova, u kojima se, kažu, dobro zabavljaju i prepucavaju i između sebe pogađajući istine i laži. Primamo i kritike da smo prekratki", kaže za Index Rene o prvim dojmovima o emisiji.

"Super sam si s oba kapetana, mislim da se to i vidi. S Janom igram i u triler komediji Samo preko njega mrtvog, s kojom smo obišli i dobar dio Hrvatske", dodaje.

"Nisam tremaroš"

Iako se već ranije okušao u voditeljskim ulogama, upitali smo ga ima li veću temu pred kazališnom i filmskom publikom ili ipak kad se uhvati voditeljske palice.

"Nisam tremaroš, pogotovo na terenu na kojem se osjećam kao doma. Sve u što se upustim me uglavnom veseli. Samo tako i mogu dobro obavljati posao. Uvijek se može dogoditi loš dan, ali u ovakvoj veseloj ekipi loš dan se jednostavno ne može dogoditi. I to je istina", objašnjava.

Laži su u fokusu emisije Ma lažeš!, pa se Rene prisjetio i tračeva i izmišljanih priča koje je kao javna osoba slušao o sebi.

"Kao javna osoba moraš se naviknuti na laži. Nekad je žuti tisak bio jako popularan, pisalo se što je tko htio. Bilo je i onih koje nisu baš benigne, a izrečene su u javnom prostoru, one najgore vrste, pomiješane s klevetama, pa pravdu moraš potražiti na sudu. Te uglavnom stižu na naplatu", kaže.

"Otvaram najstrašnije mjesto u Zagrebu"

Rene i u ovim pandemijskim vremenima nasmijava Hrvate u privatnom kazalištu Luda kuća, koje je 2018. otvorio s Brankom Đurićem Đurom. Otkrio nam je kako funkcionira kazalište uz epidemiološke mjere.

"Luda kuća je otvorena i u potpunosti rasprodana, ali kapacitet nam je još uvijek na jednoj trećini mjesta. Uvjeti su bitno drugačiji nego u normali, ali smijeh je još i glasniji. Ljudi shvaćaju i cijene smijeh i bilo koji oblik zabave u ovim vremenima", smatra Rene te dodaje da će od lipnja posjetitelji moći uživati i u Ludoj kući u zraku.

Otkrio nam je i da s Marijem Petrekovićem u Zagrebu uskoro otvara i, kako objašnjava, "najstrašnije mjesto u Zagrebu".

"S kompanjonom Marijom Petrekovićem uskoro otvaram najstrašnije mjesto u Zagrebu, Tvornicu strave. Prvi put u Hrvatskoj moći ćete se o vlastitom trošku nauživati straha i testirati svoje granice u showu sa živim glumcima", najavio je.

ZG90?

U siječnju ove godine jedan Reneov komentar na Instagramu privukao je pozornost ljubitelja filma ZG80. Rene je tad objavio snimku iz svog dnevnog boravka kako gleda film te se osvrnuo na jednu od scena. "Oće ZG90??" osvanulo je odmah pitanje u komentarima.

"Vjerojatno da", kratko je on tad odgovorio i oduševio mnoge. Upitali smo ga i postoje li planovi za snimanje nastavka tog filma.

"Već se dugo to spominje, ali ja nisam upoznat s detaljima. Volio bih da se to dogodi", kazao nam je.

Pročitajte više