Rene Bitorajac šipkom slomio ruku čuvaru parkirališta

NA PARKIRALIŠTU Zagrebačkog Velesajma voditelj i glumac Rene Bitorajac sukobio se s čuvarom parkirališta, te mu šipkom slomio ruku.

Čuvar parkirališta Ivica Suton izjavio je kako Bitorajac nije imao strpljenja pričekati u koloni, već se velikom brzinom pokušao odvesti s parkirališta, a on ga je pokušao zaustaviti, piše Jutarnji list. Suton dodaje kako ga je Bitorajac skoro srušio retrovizorom svog automobila, a kad ga je pitao kako to vozi, iz auta je izvukao šipku i triput zamahnuo prema njemu. Posljednji put je, tvrdi Suton, Bitorajac zamahnuo prema njegovoj glavi, pa je postavio ruku da se obrani.

Nakon toga Rene Bitorajac odvezao se svojom Lanciom i navodno nije imao pojma da je čuvaru slomljena ruka, piše Jutarnji.

Glumac i voditelj tvrdi kako ga je čuvar još prije šest mjeseci izvrijeđao i izazivao na parkiralištu, a jučer mu se nije želio pomaknuti da prođe, već je nogom udario u njegov auto. Tada je navodno Bitorajac izašao iz automobila a Suton je počeo vikati na njega i gurati ga. Kako bi se obranio, tvrdi Bitorajac, uzeo je iz auta šipku kojom zaključava auto i nekoliko puta zamahnuo da se obrani, a Suton ga je u međuvremenu udario, prenosi Jutarnji izjavu Bitorajca.

Najteža kazna za takav napad je godinu dana zatvora, no češće se dobije uvjetna kazna ili pak novčana koja ovisi o dnevnim primanjima.

Policija će kazneno prijaviti Renea Bitorajca zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda

Zagrebačka će policija zbog nanošenja teških ozljeda kazneno prijaviti glumca i televizijskog voditelja Renea Bitorajca zbog sumnje da je jučer kod Zagrebačkog velesajma metalnom šipkom slomio ruku 27godišnjem čuvaru parkirališta.

Osim prijave zbog nanošenja ozljeda policija razmatra hoće li Bitorajca prijaviti i zbog nasilničkog ponašanja, izjavila je za Hinu glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave Gordana Vulama.

Ona nije željela reći kakav je iskaz Bitorajac danas dao policiji na preslušanju kojem se dobrovoljno odazvao. Policija će, dodaje, prijavu podnijeti "redovitim putem", što znači da ga neće uhititi.

Po policijskom izvješću 27-godišnji zaposlenik Zagrebparkinga naplaćivao je jučer oko 11,30 sati ulaz na parkiralište Zagrebačkog velesajma, kad se iz kolone automobila izdvojio automobil "lancia" da bi prošao pokraj njega. Kako bi ga spriječio da prođe, zaposlenik je udario po stražnjem dijelu automobila "lancie", iz kojega je izišao Bitorajac i verbalno ga napao.

Nakon naguravanja Bitorajac je iz svog automobila izvadio crnu palicu i zamahnuo prema glavi zaposlenika parkirališta koji je podmetnuo lijevu ruku da bi se zaštitio. Bitorajac ga je udario i slomio mu ruku te sjeo u automobil i otišao, navodi se u policijskom izvješću.

Ozlijeđenom zaposleniku na parkiralištu liječnička pomoć pružena je u Klinici za traumatologiju.

Bitorajac je za novinare izjavio da mu je zaposlenik parkirališta jučer zapriječio prolaz, udario nogom u njegov automobil i počeo ga gurati kad je izišao iz automobila. Zatim sam, dodao je, iz automobila uzeo šipku i njome počeo mahati kako bih se obranio. Tvrdi da je dobio jedan udarac te da uopće nije znao da je zaposleniku parkirališta slomljena ruka.

Pročitajte više