Reporterka Nove TV nije znala da je u eteru, čulo se kako govori: Strašno, baš krasno

Foto: Nova TV

NAKON što je prekjučer u Dnevniku Nove TV došlo do niza tehničkih problema, u jučerašnjim Vijestima u 17 sati gledatelji su ponovo svjedočili poteškoćama.

Naime, reporterka Petra Buljan trebala se javiti uživo s Iblerova trga, gdje se održavala sjednica predsjedništva SDP-a, ali u trenutku kada ju je kamera prikazala, izgledalo je kao da novinarka nije svjesna da je u eteru.

"Strašno, baš prekrasno...", moglo se čuti kako govori prije nego što su iz režije utišali ton.

Voditeljica Valentina Baus ispričala se gledateljima zbog situacije.

Prekjučer prvo zapelo na sportu

Podsjetimo, prekjučer su problemi prvo započeli u sportskom dijelu Dnevnika kad je voditeljica Anamarija Vuković najavila teniski prilog, koji se zatim nije odvrtio. "Eto, stigli smo i do kraja ovog uzbudljivog i napetog sportskog dana", rekla je zatim nakon što je pročitala sve sportske vijesti.

Nije bilo ni prognoze

"Cijeli dan je napeto, Anamarija", našalila se zatim voditeljica Romina Knežić. "Na svim područjima, vidim", uključio se i Petar Pereža. Zatim su najavili vremensku prognozu, koja na kraju ipak nije prikazana. "Ništa od prognoze vremena", rekla je zatim zbunjeno Romina pa se nadovezala: "Ali bit će sunčano sutra, bit će lijepo vrijeme..."

Pereža i ona zatim su odjavili emisiju i gledateljima obećali da će u njoj biti prognoze.

Komentar Nove TV

O svemu su se oglasili i s Nove TV.

"U jučerašnjem Dnevniku Nove TV došlo je do tehničkih poteškoća. Utvrđeni su uzroci koji su u kratkom roku i otklonjeni. Ispričavamo se gledateljima", kratko su pojasnili za Index.

Pročitajte više