Revija Victoria´s Secreta: Najljepše žene svijeta polugole šetale pistom

KAD u raskošnu američku produkciju dodate neke od najljepših žena na svijetu i donje rublje od kojeg zastaje dah, uspjeh je zagarantiran, pa je tako veliki show američkog branda Victoria's Secret u američkim medijima nazvan "neviđenim spektaklom". Na ceremoniji u losanđeleskom Kodak Theatreu novo lice pokazala je Heidi Klum, zapjevavši sa suprugom Sealom pjesmu "Wedding Day".

Iz godine u godinu predstavljanje nove kolekcije Victoria's Secreta zahtijeva sve veće pripreme, pa je njihova revija jučer u Los Angelesu dosegnula megalomanske razmjere, s nekoliko glazbenih poslastica koje su upotpunile spektakl. Premijerni nastup grupe Spice Girls te duet Seala i Heidi Klum osigurali su ovoj reviji naslovnice američkih i britanskih medija, a u publici su sjedili brojni poznati uzvanici poput Eve Longorije, Black Eyed Peasa i drugih.

Može i bez Gisele

Prva je ovo revija Victoria's Secreta na kojoj se među "anđelima" nije pojavila brazilska ljepotica Gisele Bundchen. Podsjećamo, ranije ove godine tražila je veći honorar, no čelni ljudi ovog modnog branda nisu pristali na dodatna tri milijuna dolara. Ipak, i bez Gisele event je obilovao poznatim licima zbog kojih je predstavljanje nove kolekcije nadišlo razmjere modne revije i postao spektakl koji se u SAD-u očekuje i najavljuje mjesecima.

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više