Revija visoke mode i nakita na dodjeli Oscara

VEĆ BI bilo vrijeme da i vrhunski dizajneri prime neki zlatni kipić jer se najveći filmski spektakl svake godine pretvara u modnu reviju na kojoj holywoodske dame glume manekenke.

Zvijezde su za ovu priliku odjenule posebno pripremljene elegantne haljine prilično klasičnog stila koje su ipak naglašavale i njihove seksi kvalitete.

Julia Roberts odlučila se za majstora Armanija, Catherine Zeta Jones za Versacea, Angelina Jolie za Marca Bouwera, a kreaciju Nicole Kidman u Chanelu su radili punih 400 sati.

Oscarovka Charlize Theron odlučila se za sivu boju bisera, Renee Zellwegger i Jolie za bijelu, a Zeta za crvenu boju.

Uz takvu odjeću ide i vrhunski skupocjeni nakit pa su glumice nabacile naušnice, ogrlice i narukvice ispunjene draguljima.

Nakit su im rado posudili vrhunski draguljari koji su za svaki slučaj poslali i zaštitare da paze na tako vrijedne primjerke.

Charlize je imala dijamantnu kolekciju prigodno nazvanu "Filmska zvijezda", Liv Tylor je objesila ogromne naušnice ispunjene dragim kamenčićima, a Renee se opremila Cartierovim nakitom vrijednim milijun dolara.

Nicole Kidman zaslužila je posebno dizajniranu kombinaciju čuvene firme Bvlgari u kojoj se isticao i dijamantski cvijet.

Pročitajte više