Rezervirala Airbnb za 360 kuna po noćenju pa ostala u šoku kad je ušla u sobu

Foto: Instagram

MLADA britanska turistica ostala je zapanjena kad je vidjela da je soba u New Yorku koju je rezervirala preko Airbnb-ja - samo madrac u malenoj prostoriji bez utičnice.

Zoe iz Ujedinjenog Kraljevstva putovala je u New York i platila je noćenje 54 dolara (oko 360 kuna), prenosi The Sun. No kad je stigla u Brooklyn, pronašla je sobičak s prostirkom za spavanje.

"Možete li zamisliti da plaćam 54 dolara po noćenju i da je ovo bio najjeftiniji Airbnb koji sam mogla pronaći u čitavom području", napisala je na Instagramu. Zatim se našalila kako izgleda kao da je u kredencu, a onda je testirala krevet i shvatila da se radi o kamperskom madracu na napuhavanje.

No kad se pomirila s tim, uslijedilo je novo razočaranje - nije bilo utičnica, a požalila se i da uopće nije bilo očišćeno. 

Na fotografijama u oglasu na Airbnb-ju vidi se da je soba mala, no Zoe kaže kako je očekivala barem normalan madrac, a ne kamperski.

Soba ima pozitivne kritike na Airbnb-ju, gdje je srednja ocjena više od 100 recenzija 4,29 zvjezdica.

Snimku koju je Zoe objavila na Twitteru u samo nekoliko dana pogledalo je gotovo 2 milijuna ljudi.

Kako je objasnila na Twitteru, Zoe se na kraju sastala s poznanikom s Instagrama iz New Yorka i on i njegov cimer ponudili su joj da prespava kod njih na kauču pa je pokupila svoje stvari i spavala kod njih. 

Pročitajte više