"Richard Burton spavao je s oko 2.500 žena, 14-godišnja ljubavnica ostala trudna"




POZNATI holivudski zavodnik 20. stoljeća te bivši suprug pokojne Elizabeth Taylor, Richard Burton tijekom života spavao je s oko 2.500 žena. Barem tako u svojoj knjizi tvrdi Tom Rubython, pisac biografije pokojnog glumca.

Prvu suprugu, Sybil Williams varao je s Jean Simmons, ženom glumca Stewarta Grangera. Nalazili su se u drvenoj kolibici te se strastveno seksali na podnim daskama. Dok je bio sa Sybil ljubavnica mu je bila 14-godišnja Rosemary Kingsland koja je čak ostala trudna, a on joj je platio pobačaj.

U knjizi "And God Created Burton", pisac tvrdi da između 1974. godine i 1975. godine Richard svaki drugi dan spavao s novom djevojkom. Zavodio ih je recitiranjem poezije. Navodno ga je Elizabeth Taylor tijekom braka pratila na snimanja jer je znala za njegovu reputaciju i nikako mu nije mogla u potpunosti vjerovati, a čak ni ona ga nije mogla navesti na monogamiju. Iako su se naposljetku rastali, jedno drugome bili su najveće životne ljubavi.

Burton je preminuo 1984. godine te je do danas ostao jedan od seks simbola. Preminuo je u 59. godini od ciroze jetre te krvarenja u mozgu.

Pročitajte više