Richard Gere hitno hospitaliziran tijekom odmora s obitelji u Meksiku

Foto: EPA

RICHARD GERE, holivudski glumac s A liste, hitno je primljen tijekom noći u bolnicu u Meksiku, gdje provodi zimski odmor s obitelji, javio je TMZ. Zvijezda filma Zgodna žena hospitalizirana je zbog upale pluća, ali puštena je na kućno liječenje uz antibiotike i oporavlja se.

73-godišnji glumac je sa suprugom Alejandrom Silvom i djecom boravio u blizini naselja Nuevo Vallarta, gdje su proslavljali njen 40. rođendan. Alejandra je prije dva dana objavila fotografiju na kojoj se vidi kako pozira na plaži s njihova dva sina, čije fotografije inače rijetko objavljuje.

Alejandra otkrila da je cijela obitelj bila bolesna

Nakon što je zahvalila pratiteljima na rođendanskim čestitkama, Alejandra je napisala i kako je cijela obitelj bila bolesna tijekom zadnja tri dana, ali dodala je kako je "sada situacija dobra". Podijelila je i Instagram Story na kojem se vidi kako Gere šeće s njom i sinom s maskom na licu.

Par inače ne otkriva puno o svom privatnom životu i djecu rijetko pokazuju u javnosti. Vjenčali su se 2018., nakon četiri godine veze. Godinu dana kasnije dobili su sina Alexandera, a 2020. još jednog dječaka, čije ime nije poznato. Alejandra iz prethodnog braka ima sina Alberta (9), dok Gere s Carey Lowell ima sina Homera (22).

Pročitajte više