Ricky Martin optužen za zlostavljanje u obitelji, on sve negira: "Laž"

Foto: Instagram

GLAZBENIK Ricky Martin optužen je za zlostavljanje u obitelji, zbog čega mu je izdana zabrana prilaska. Tužba je podignuta po Zakonu 54, odnosno Zakonu o intervenciji i sprječavanju zlostavljanja u obitelji, piše Associated Press.

Glasnogovornik glazbenika odbacuje sve optužbe.

"Optužbe na račun Rickyja Martina, zbog kojih je izdana zabrana prilaska, lažne su i izmišljene. Uvjereni smo da će sve biti jasnije kada prava istina o našem klijentu Rickyju Martinu izađe na vidjelo", rekao je glasnogovornik.

Detalji oko tužbe još uvijek su nejasni i nisu sasvim poznati javnosti, a nalog je izdala sutkinja Raiza Cajigas Campbell s prvostupanjskog suda u San Juanu. 

Cijela situacija odmah je prijavljena sudu, a ne policiji, tražeći od suda da se osoba, čiji identitet nije poznat javnosti, zaštiti. Suđenje je zakazano za 21. srpnja.

Bivša menadžerica traži odštetu od pjevača

Ove optužbe stižu nekoliko dana nakon što je bivša menadžerica Rebecca Drucker tužila Rickyja Martina za više od 3 milijuna dolara zbog neplaćanja provizije. 

U pravnim dokumentima je navela da je zastupala pjevača od 2014. do 2018. godine te da ju je on ponovno angažirao nakon dvije godine, u svibnju 2020., kada su njegov "osobni i profesionalni život bili u totalnom kaosu". Rebecca tvrdi da je ona zaslužna što su mu se život i karijera vratili u red.

Za svoj objavljeni posao trebala je, tvrdi, dobiti proviziju u iznosu od tri milijuna dolara, koje joj Martin nikad nije dao. Navodi da joj je pjevač lagao i njome manipulirao.

Pročitajte više