Rihanna ne ispušta vlastito međunožje iz ruku, a sprema se i otvoriti burleska klub

RIHANNINA europska turneja postala je već pomalo dosadnjikava, a pjevačica fanovima nikako da pokaže nešto novo. Osim već ustaljenog rasporeda točaka, kako to obično i biva na turnejama, i stajlinga sve sličnijeg onom Lady Gage, pjevačica se tijekom nastupa redovito dodiruje po međunožju.

Britanski tabloidi već su se počeli šaliti na Rihannin račun pa tako u nekima od osvrta na koncerte stoji kako je Rihanna pretjerala s uskim PVC kostimima "pa nije ni čudo da je međunožje toliko svrbi da se stalno češka".

Tako je bilo i proteklog vikenda u liverpulskoj Echo Areni, gdje je osim Rihanne previše pokazala i jedna od njenih obožavateljica, koju je pjevačica pozvala na pozornicu.

Nakon koncerta se Rihanna do dugo u noć zabavljala u poznatom liverpulskom klubu "Bamboo". Turneju po Velikoj Britaniji Rihanna nastavlja s dva velika koncerta koje će večeras i sutra održati u londonskoj O2 Areni, a na pozornici će joj se pridružiti i Pixie Lott.

Rihanna se sprema otvoriti vlastiti noćni klub?

Ako je vjerovati američkim i britanskim tabloidima, Rihanna se sprema otvoriti vlastiti noćni klub u kojem će nastupati golišave plesačice, budući da je 22-godišnja barbadoška ljepotica velika ljubiteljica burleske.

Kao voditeljicu lanca noćnih klubova je navodno želi postaviti 40-godišnji Jay Z, njen veliki prijatelj i suprug pjevačke dive Beyonce.

Pročitajte više