Rihanna svoje omiljene S&M čizme nosi i u trgovinu

PJEVAČICA Rihanna očito pokazuje sklonosti ka sado mazo izgledu, barem u posljednje vrijeme - prvo su agilni paparazzi uočili kako ova ljepotica s Barbadosa ima piercing na desnoj bradavici, evidentirali viđeno i prodali svjetskim tabloidima za ogromne novce, a neki dan u losanđeleski šoping na Melrose Boulevardu izašla je u fetišističkim čizmama zbog kojih su se slučajnim prolaznicima zavrtjele oči u glavi.

Rihanna u posljednje vrijeme počinje njegovati stil domine i u privatnom životu, a ne samo na pozornici (što joj i uspijeva), ali određeni kritičari su se složili kako je malo pretjerala, pogotovo kada se uzme u obzir kako je ova ljepotica ugodna glasa i stasa uzor mnogim djevojčicama diljem svijeta.

Otkako je Jay-Z primijetio mladu barbadošku pjevačicu, o njezinoj ljepoti i glasu se ne prestaje pričati, a kako i bi kad je prema nekim parametrima koje su odredili estete i modni kritičari - gotovo savršena. Potpisala je ugovor s modnom kućom H&M te glazbenicima Timbalandom i  Good Charlotte za kampanju "Fashion against AIDS". Kolekcija je zamišljena tako da na neki način upozorava od posljedica konzumiranja seksa s neznancima bez zaštite. Odjeća je u prodaji od veljače ove godine.

Rihanna silnim glazbenim nagradama kojima se u relativno kratkoj karijeri okitila pridodala još jednu laskavu titulu - njezin bob proglašen je najboljom frizurom godine, barem što se tiče modnih kritičara i stručnjaka časopisa In Touch Weekly koji su joj tu nagradu i dodijelili. Njezina bob frizura vratila je takav način šišanja ponovno u modu nakon što je zamrla prije koju godinu, jer je bila proglašena "teškim demodeom", iako od te frizure već godinama ne odustaje trendsetterica Victoria Beckham.

V.V.

Pročitajte više