Rihannu sprdaju zbog nastupa na svadbi sina indijskog milijardera: "Kao Maja Šuput"

Screenshot: X

Nakon što je objavljeno da je Rihanna pjevala na luksuznoj svadbi sina indijskog milijardera Mukesha Ambanija, isplivale su snimke njenog nastupa. Na Twitteru je mnogi sprdaju jer je - pjevala na svadbi i jer je, osim toga, čitavo vrijeme izgledala nezainteresirano.

Za nastup na vjenčanju Ananta Ambanija i Radhike Merchant plaćena je čak šest milijuna eura, pišu mediji. Uzevši u obzir novac koji je izdvojen za nju, djeluje da pjevačica nije oduševila performansom, a na mrežama su pisali kako djeluje kao da je apsolutno nije briga.

"Počela raditi svadbe kao Maja Šuput"

Tijekom nastupa Rihanna je zahvalila obitelji Ambani i čestitala mladencima, a naposljetku je i zbog čestitke naišla na osude i ismijavanja jer nije izgovorila njihova imena pravilno. "Rihanna je plaćena milijune i još uvijek nije u stanju pravilno izgovoriti njihova imena", prozvali su je tviteraši.

"Rihanna se vratila iz penzije da pjeva na nekoj SVADBI U INDIJI, bolje da se nisam probudila", "Ali Rihanna koja nije ustala iz kreveta 6 godina i ode u Indiju da radi svadbu - pa koja je to količina novca kad su joj digli dupe", "Počela raditi svadbe kao Maja Šuput", pišu ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.