Rihannu sprdaju zbog nastupa na svadbi sina indijskog milijardera: "Kao Maja Šuput"

Screenshot: X

Nakon što je objavljeno da je Rihanna pjevala na luksuznoj svadbi sina indijskog milijardera Mukesha Ambanija, isplivale su snimke njenog nastupa. Na Twitteru je mnogi sprdaju jer je - pjevala na svadbi i jer je, osim toga, čitavo vrijeme izgledala nezainteresirano.

Za nastup na vjenčanju Ananta Ambanija i Radhike Merchant plaćena je čak šest milijuna eura, pišu mediji. Uzevši u obzir novac koji je izdvojen za nju, djeluje da pjevačica nije oduševila performansom, a na mrežama su pisali kako djeluje kao da je apsolutno nije briga.

"Počela raditi svadbe kao Maja Šuput"

Tijekom nastupa Rihanna je zahvalila obitelji Ambani i čestitala mladencima, a naposljetku je i zbog čestitke naišla na osude i ismijavanja jer nije izgovorila njihova imena pravilno. "Rihanna je plaćena milijune i još uvijek nije u stanju pravilno izgovoriti njihova imena", prozvali su je tviteraši.

"Rihanna se vratila iz penzije da pjeva na nekoj SVADBI U INDIJI, bolje da se nisam probudila", "Ali Rihanna koja nije ustala iz kreveta 6 godina i ode u Indiju da radi svadbu - pa koja je to količina novca kad su joj digli dupe", "Počela raditi svadbe kao Maja Šuput", pišu ljudi.

Pročitajte više