Riječki Modni Mačak: Želim bar 15 minuta slave!

RIJEČKI Modni Mačak Giovanni Jakovac sprema se na veliko osvajanje modne scene, a jedan od koraka na tom dugom i trnovitom putu je njegova treća samostalna revija, koja će se 6. travnja održati u riječkom klubu Hemingway.

Giovanni navodi kako iza njega stoji mnogo ljudi, jer tu reviju organizira uz podršku Obrtničke komore, Udruženja obrtnika Primorsko-goranske županije te nekoliko frizerskih salona. Revija bi trebala biti pravi spektakl, jer će na njoj BB Hrvoje promovirati svoj singl "Diva, One and Only", kojim se pokušao probiti na ovogodišnjoj Dori, no nije prošao natječaj. Svoje glasovno umijeće će osim Hrvoja, koji će za nastup odjenuti specijalnu kreaciju Ivana Božića, pokazati i pobjednica Showtimea Franka Batelić.

Za sve one koji se pitaju tko je ovaj mladi frizer i stilist, evo malog podsjetnika: Sjećate li se kućnog video uratka BB Dive? E pa Giovanni je upravo mladić kojeg je riječka manekenka Kristina Lumbar snimila mobitelom u društvu Hrvoja Šoštarića.

Do sada je Giovanni imao dvije samostalne revije, obje u Crikvenici. Posljednjom je, kako sam kaže, "sablaznio zadrte Crikveničane". "Doveo sam u Crikvenicu gaya (Hrvoja, op.a.), a dvije su se djevojke poljubile na modnoj pisti", rekao je Giovanni u razgovoru za Index. Nadimak "riječki Modni Mačak" dobio je od svoje dugogodišnje "prijateljice i muze" Kristine Lumbar, a do sada je osim s Kristinom i Hrvojem surađivao i s Josipom Lisac te grupom Angels.

Zagrebačkog Modnog Mačka riječki nije impresionirao

I dok Giovanni medijima izjavljuje kako će upravo on mijenjati pravog Modnog Mačka, dok će ovaj biti stanar Celebrity Big Brother kuće, Marko Grubnić je u razgovoru za Index cijelu situaciju kratko komentirao: "To je najveća glupost koju sam ikad čuo!". Iako mu je drago što je ovako mlad nekima uzor, Grubnića medijski ispadi poput Giovannijevog smetaju, jer ne želi biti uzor "onima koji su željni pet minuta slave".

Giovanni na Grubnićevu konstataciju o "pet minuta slave" spremno odgovara: "Da, netko ima pet minuta slave, a netko nema ni sekundu. Ja želim bar 15 minuta slave".

S obzirom da je veljača, mjesec mačaka, upravo završila, pretpostavljamo da do žešćeg okršaja između dvojice "modnih mačaka" neće doći.

I.M.
Foto: Roberto Stepić

Pročitajte više