Rimčeve jurilice u garaži tajanstvenog Arapina vrijednoj 850 milijuna kuna

Foto: Facebook/Instagram

NOVINAR Top Geara Jack Rix dobio je dopuštenje da razgleda garažu koja skriva vjerojatno najveću privatnu kolekciju "superautomobila" na svijetu. Nalazi se u Bahreinu, a automobili u njoj vrijede više od 850 milijuna kuna.

"Je li ovo najveća kolekcija superautomobila na svijetu?" pita se novinar Top Geara u tekstu u kojemu opisuje neke od najskupljih automobila svijeta koje je tamo imao priliku vidjeti. "Hodam, emocije mi luduju, osjećam nešto između ekstremne ljubomore i čiste radosti", opisao je kako se osjećao kad je vidio neke od najboljih jurilica koje su izašle iz radionica Ferrarija, Porschea, Mercedesa, Lamborghinija...

Ono što je zanimljivo jest da se u ovoj kolekciji, u društvu nekih od najskupljih automobila svijeta, nalaze i dva primjerka hrvatskih električnih bicikala kompanije Greyp Bikes koju je osnovao Mate Rimac. Greyp bicikli izrađeni su prema posebnim željama ovog strastvenog kolekcionara.

Priliku da posjeti ovaj automobilski raj imao je i sam Mate Rimac, koji se nešto ranije pohvalio fotografijama na svom Facebook profilu.

Iako inače veoma tajanstven, vlasnik ove skupocjene kolekcije fotografije iz garaže objavljuje na svom Instagram profilu pod nazivom The_Collection1 koji je pravi raj za ljubitelje automobila.

Pročitajte više