Rimmel predstavlja  novu Wonder’Luxe maskaru za volumen

Foto: Promo

NIJE tajna da maskara može promijeniti cijeli tvoj izgled. Zato ti Rimmel donosi novu maskaru s njegujućim uljima kako bi tvoj make up bio istovremeno raskošan i hranjiv. 

Znamo, znamo i nama je zvučalo nevjerojatno! 

Što očekujemo od maskare i što nam najviše smeta? Odgovor i nije tako težak - volumen i wow efekt - i samo da nema onih dosadnih grudica!

Nova Rimmel Wonder'Luxe maskara spaja tvoje želje i potrebe. Wonder'Luxe maskara sadrži čak četiri ulja koja će nahraniti tvoje trepavice i spremiti ih za sve dnevne izazove. U tvojoj novoj maskari kriju se ulje argana, marakuje, marule i kamelije. Već si sigurno puno puta čula za ova ulja kad je bila riječ o njezi kose, a sada ih možeš naći i u maskari te uz pomoć nje osnažiti svoje trepavice.

Arganovo ulje poznato je po svom njegujućem djelovanju, ulje marakuje je snažan antioksidans koji štiti trepavice od lomova i pucanja, ulje marule oporavlja trepavice i daje im sjaj, a ulje kamelije obnavlja trepavice.

Nemoj nam samo vjerovati na riječ. Znali smo da će naše tvrdnje možda podići koju obrvu u nevjerici pa smo zato zamolili 121 ženu u dobi od 18 do 35 godina da isproba našu novu Wonder'Luxe maskaru i zajedno s njima smo se oduševili rezultatima:

• 100% je izjavilo da Wonder'Luxe maskara daje trenutačan volumen trepavicama
• 100% je izjavilo da Wonder'Luxe maskara pojačava volumen
• 100% je izjavilo da Wonder'Luxe maskara daje duge, pune trepavice
• 100% kaže da Wonder'Luxe maskara daje guste trepavice

I sve su se složile da Wonder'Luxe maskara njeguje, hrani trepavice i ne stvara grudice.

Četkica Wonder'Luxe maskare je lagano uvijena, tanka, s gustim dlačicama koje će obuhvatiti svaku trepavicu cijelom dužinom i naglasiti je. Ova maskara bi ti se mogla svidjeti na prvo mazanje!

Novu Wonder'Luxe maskaru možeš pronaći na svim Rimmel prodajnim mjestima.
 

Pročitajte više