Rina u svojoj emisiji dokazala kako joj je bolje držati se podalje od kamera

DUGOOČEKIVANA emisija ovogodišnje najkomentiranije stanarke Big Brothera, Rine Dehni, ipak nije ni blizu premijerna kao što se očekivalo. Nagađalo se da će Riječanka dobiti voditeljsku ulogu u svojem showu, međutim, RTL joj je u svojem večernjem programu poklonio tek jednokratnih trideset minuta. Trideset minuta previše.

"Rinin tajni dnevnik" svojevrstan je nastavak Rininog nastupa u reality showu, samo neuvjerljiviji zbog loše glume, izmišljene radnje i dosadne režije. Priča započinje na Tajlandu nakon što su gledatelji izgnali Ivana Mitrovića iz Big Brother kuće, a solidarizirana Rina s njim je izašla iz izolacije.

"Kako se usuđuješ, Mrkva?!"

Njihovi zajednički odlasci u šoping, igranje golfa i noćni izlazak s još jednom cimericom iz Kuće, Sabinom Jurić, popraćeni su lošom dozom humora te neprestanim podbadanjem Rine i Mrkvice. "Shvatili smo da nismo jedno za drugo, ali još uvijek spavamo u istom krevetu. On je za mene nešto novo, a isto tako i ja za njega", rekla je Rina na šta joj je Mrkvica odgovorio kako ona njemu nije ništa novo jer takvih poput nje ima jako puno. "Kako se usuđuješ? Hoćeš reći da si već upoznavao žene poput mene? Slušaj me, Mrkva, bolje nemoj!", bio je tek jedan u nizu režiranih Rininih ispada.

Izmišljena priča o Rininom napadaju ljubomore u ručniku

Kako bi emisija bila (ne)zanimljivija, također su izmislili priču o Rininoj navodnoj ljubomori. "Nije mi se spavalo, malo sam surfao po internetu, pa sam odlučio posjetiti jednu djevojku u hotelu. To je jedna jako dobra djevojka s kojom sam razgovarao sve dok netko nije počeo lupati na vrata. Ja otvorim vrata, kad ono vidim Rinu u ručniku", ispričao je Mrkvica. Nakon te (izmišljene) priče koju gledatelji zasigurno nisu "progutali", BB ljubavnici krenuli su u Zagreb gdje se nastavilo snimanje.

Odlazak na RTL Televiziju, hotel, zatim još jedan izlazak tijekom kojeg su se susreli s bivšim cimerima iz Kuće, pa vožnja zagrebačkim tramvajem bili su drugi dio "Rininog tajnog dnevnika". Iako se Rina pred kamerama snašla malo bolje od Mrkvice, ova probna emisija, koja zasad neće dobiti svoj nastavak, dokazala je kako ne mogu svi sve. Rina se recimo odlično ševi pred kamerama. Ali za voditeljicu i glumicu jednostavno nije.

D.D.
Foto: RTL

Pročitajte više