Rio Ferdinand stisnuo se uz svoju zgodnu curu i objavio fotku koja je iznenadila njegove fanove

Foto: Instagram

RIO FERDINAND ne može se često vidjeti u javnosti s djevojkom Kate Wright pa je mnoge iznenadilo kad je objavio njihovu zajedničku fotografiju iz jednog mančesterskog restorana na Instagramu.

Rio nije skidao osmijeh s lica dok je grlio 26-godišnju starletu i reality zvijezdu koja je za njihov, čini se, romantični spoj odjenula seksi crnu kombinaciju s naglaskom na bujni dekolte. "Prekrasni ste", "Baš mi je drago zbog vas dvoje", komentirali su fanovi slavnog nogometaša.

Kate se u zadnje vrijeme povukla iz javnosti kako bi se posvetila Riovoj djeci, 11-godišnjem Lorenzu, devetogodišnjem Tateu i šestogodišnjoj Tiji. "Povlačim se iz javnosti, želim zaštititi svoju privatnost i posvetiti se Riju i obitelji", otkrila je za The Sun.

Ferdinandova supruga Rebecca 2015. je preminula nakon kratke i teške borbe protiv raka, a on je nakon njezine smrti bio potpuno slomljen. Priznao je i da je razmišljao o samoubojstvu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Rija Ferdinanda ili Kate Wright, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Rio Ferdinand, Kate Wright.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više