R´n´B Confusion powered by Index.hr ponovno u punom pogonu!

SVI VI koji ste se zaputili prošle srijede na svoj omiljeni program, ostali ste uskraćeni zabave koju vam klub Piranha pruža svaku srijedu već šest godina. Viša sila i priroda napravili su svoje i prvi put u tih šest godina mnogi su ostali doma sređeni pred svojim ogledalom pitajući se što sad!?

Kada smo rekli u punom sjaju, to smo i mislili

Dobra navika izlaska srijedom vraća se u punom sjaju, a sve vas koji ste ostali uskraćeni za dozu svoje zabave koju ste navikli dobivati na R'n'B Confusionu, klub Piranha ove srijede nagrađuje OPEN BAR od 22 do 23.30 sati.

Svi vi koji ste se bili spremili u stilu 20-tih za prošlu srijedu, obradovat će vijest da Angels "Golden Twenties" dugo očekivani party svoje novo izdanje će dobiti u srijedu 13. svibnja s našim prekrasnim Angelsicama.

Specijalni gost ove srijede - DJ Bizzo

Za dobre vibracije i vratolomije na podiju uz rezident DJ-e Oli Dobollija i Zrnu mjesto za gramofonima zauzet će bolesni brat, polovica Bolesne Braće- DJ Bizzo. Bizzo i Baby Dooks uskoro spremaju svoje treće izdanje, album Bolesne Braće koji će zasigurno razveseliti sve fanove.

Kako je ovaj tjedan zakazan za druženje s R'n'B Confusion ekipom, pozivamo vas da nam se pridružite na velikom zajedničkom partyju s ekipom Ba$e koji je zakazan u subotu 9. svibnja u klubu Luxor. Samoborski tulumi poznati su kao oni koji se nikako ne propuštaju.

Pročitajte više