Robert Knjaz dobio pravu "sinčinu", dječaka teškog četiri i pol kilograma

"KRAJEM drugog mjeseca ću dobiti sinčinu tako da ću proljeće dočekati svečano i radno", rekao nam je prije nekoliko tjedana Robert Knjaz koji je danas dobio četiri i pol kilograma teškog sina. Dječak koji će se zvati Luka rođen je jutros u Zagrebu, a uz Sunčicu i Emanuela ovo je treće dijete popularnog TV voditelja i njegove supruge Zrinke.

"Sad će biti tri frajera u kući tako da nas trebaju shvatiti ozbiljno", rekao nam je nedavno Knjaz koji je pupkovinu odmah pohranio u banku matičnih stanica koje u slučaju oboljenja mogu transplantacijom zamijeniti oboljelu koštanu srž. Matične stanice iz pupkovine najčešće mogu pomoći u liječenju leukemije, ali i u ostalih sedamdesetak bolesti.

"Navijači ne plaču"

"Mogu s ponosom reći da sam svu svoju djecu pri dolasku na svijet osobno dočekao i pozdravio. Tako i treba dočekati onoga tko vam svaki dan u život donosi sunce", rekao je Knjaz u jednom intervjuu koji je prošle godine. "Dobro sam se držao dok nisam vidio malo klupko. A tada je, naravno, krenula dlakava muška suza, ali sam se suzdržao da je ljudi ne vide. Navijači ne plaču", dodao je.

Osim prinove u obitelji Knjaz, Robert također uskoro počinje s emitiranjem svoje nove zabavne emisije "Najveće hrvatske misterije". Uz Knjaza će u emisiji veliku ulogu imati i baka Slavica koju smo upoznali tijekom showa "Koledžicom po svijetu", ali i vrana za koju Knjaz smatra kako bi bilo u redu da i ona dobije malo medijskog prostora s obzirom da ga danas mogu imati apsolutno svi.

A.M.
Foto: Index

Pročitajte više