Robert Kovač i Anica Martinović najsretniji bračni par

NOGOMETAŠ torinskog Juventusa i naš standardni reprezentativac Robert Kovač, prema pisanju talijanskih medija, najsretniji je od svih svojih kolega jer ima prekrasnu suprugu, nekadašnju prvu pratilju Miss svijeta, Anicu Martinović.

Bračni par Kovač svakako je jedan od najsretnijih u Italiji. Bez skandala i prevelikog izlaganja javnosti, Anica i Robert već godinama grade svoju bračnu sreću.

Talijanski mediji i sportski portali navode kako se par poznaje jako dugo, još od djetinjstva, kada su se njihove obitelji preselile u Njemačku.

"O vezi Roberta i prekrasne Anice ne može se pričati kao o tipičnoj vezi manekenke i nogometaša. Anica je, prije deset godina bila poznatija od supruga. Kada je Robert tek počeo igrati za Bayern, bio je ništa drugo nego gospodin Martinović. Anica je, danas, zapostavila karijeru modela, kako bi se mogla brinuti za njihovu dvogodišnju kćerkicu Letiziu." - piše talijanski sportski portal Sport.virgilio.it.

"Robert je moja prva, jedina i najveća ljubav. Iskreno, nikada nisam maštala o braku s nogometašem, ali moj suprug je divna osoba." - kazala je Anica.

Pročitajte više